Ştiri din Transilvania

Imagini spectaculoase din Băișoara! Arată ca-n povești. GALERIE FOTO

În comuna Băișoara din județul Cluj, zăpada s-a așternut peste tot unde vezi cu ochiul. Imaginile parcă sunt făcute într-un paradis montan.

 

 


Mormane de zăpadă îi bucură pe oamenii din Băișoara în luna ianuarie. Întreaga zonă arată de vis, iar unii o numesc „paradis montan”.

 


Chiar dacă în multe locuri din județ a început să se încălzească, la Băișoara zăpada ar putea să mai stea pentru o vreme. La sfărșitul săptămânii acesteia, nici la Băișoara nu este atât de frig, de vineri până duminică gradele oscilând între 8 și 10, iar ziua e în mare parte însorită.

De luni se anunță ninsoare, iar temperaturile încep să scadă din nou la Băișoara. Luni vor fi de 4 grade, iar marți de 1 grad și în ambele zile va ninge. Miercuri și joi vom avea 0 grade și va fi în mare parte înnorat. Weekend-ul viitor, vineri, începe cu 2 grade și ninsoare.


Astfel, situația ar putea să mai rămână similară la Băișoara și zăpada să mai aduca zâmbete pe fețele localnicilor. Paradis montan, precum e capturat în fotografii, nu va dispărea atât de repede.

Imaginile au fost preluate de la Centrul Turistic Băișoara, care a mai adăugat în postarea lor: „Ce poate fi mai frumos iarna în munţi decȃt să despici zăpada neatinsă cu gambele și zările albastre cu privirea?”


CITEȘTE ȘI:

Salvamonștii clujeni, apel către iubitorii de munte, să „renunțe temporar la schiul de pârtie”

 


Haos la Mărișel! Cozi de 70 de metri la bilete, telescaune nefuncționale și doar 2 pârtii deschise. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter