Actualitate

VIDEO. Șofer CTP, filmat în timp ce stătea pe telefon la volan. Prima reacție a conducerii

Un șofer de la CTP a fost surprins cum stătea la telefon cu ambele mâini în timp ce conducea autobuzul. Directorul CTP a spus că șoferul va fi dus în fața Comisiei pentru a se stabili sancțiunile pe care le va primi.

 

 


Un șofer CTP a fost surprins cum stătea pe telefon în timp ce conducea. Șoferul dădea scroll pe Facebook și era mai interesat de postările amuzante de pe internet, decât de drumul. Sunt anumite secvențe în video când șoferul nu a ținut nici măcar o mână pe volan.

 


Un clujean ne-a semnalat această problemă și ne-a trimis video-ul pe e-mail-ul redactia@monitorulcj.ro. Șoferii ar trebui să fie tot timpul atenți la drum, dar mai ales în această perioadă când pe drumurile din oraș se circulă mai greu din cauza zăpezii.

Monitorulcj.ro a luat legătura cu directorul CTP, Liviu Neag pentru a afla ce se poate întâmpla cu șoferul care stătea pe telefon, în timp ce conducea un autobuz plin cu oameni.


Liviu Neag a spus că momentan se desfășoară o anchetă, iar șoferul va fi dus în fața Comisiei pentru a se stabili sancțiunea pe care o va primi.

„Șoferul va fi chemat în fața Comisiei și automat că ei vor stabili ce sancțiune va primi, în funcție de abaterile pe care le-a mai avut.


Dacă este la prima abatere, șoferul va primi doar un avertisment sau penalizare în funcție de gravitatea situației. Eu din câte știu acest șofer nu este unul problemă, dar uite că acuma a călcat pe bec”, a spus directorul CTP, Liviu Neag, pentru monitorulcj.ro.

Jurnaliștii de la monitorulcj.ro au încercat să ia legătura și cu purtătorul de cuvânt de la Poliția Rutieră Cluj, dar nu li s-a răspuns solicitărilor.


CITEȘTE ȘI:

Mereu la datorie! Polițiștii au dat jos zăpada de pe lunetele șoferilor, dar nu au scos și carnețelul de amenzi. VIDEO

 

 

abonare newsletter