Actualitate

Mereu la datorie! Polițiștii au dat jos zăpada de pe lunetele șoferilor, dar nu au scos și carnețelul de amenzi. VIDEO

Polițiștii români au început să curețe lunetele participanților din trafic, însă nu au scos și carnețelul de amenzi. Imaginile au stârnit sute de reacții.

 

 


Pe grupurile de Info Trafic au apărut imagini cu polițiști care au dat dovadă de empatie față de românii din trafic care „nu au apucat” să își curețe zăpada de pe lunete. Așadar polițiștii s-au dat jos din mașină și au început să dea zăpada jos pentru ca șoferii să aibă o vizibilitate mai bună în trafic.

 


Unii oameni au apreciat gestul, dar alții au început să arunce cu noroi în polițiști.


Postările au stâns sute de comentarii de la oamenii, iar unii auu venit chiar și cu idei pentru o circulație mai bună „Propun să fie un polițist în fiecare intersecție care să se ocupe cu asta”, a spus un român. „Legislaţia îl obligă pe conducătorul auto să păstreze autovehiculul curat şi să nu îi pună ceilalţi participanţi la trafic în pericol. Pe scurt, curăţaţi-vă maşinile cum trebuie şi drumuri bune!", atrage atenția un alt român.


Lenea șoferilor de a-și curăța mașina a fost răsplătită de polițiști, când de fapt ar fi trebuit să fie amendată pentru că pun în pericor circulația în trafic.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. O femeie a fugit din IZOLARE. A fost prinsă de poliţişti şi AMENDATĂ. Vezi VIDEO INCREDIBIL

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter