Actualitate

O mașină a ieșit de pe drum și s-a răsturnat pe plafon, în Mociu! O femeie a fost transportată la spital de urgență. FOTO

Un accident rutier a avut loc în comuna Mociu, județul Cluj! O mașină a fost răsturnată pe plafon, în afara drumului, iar unul dintre pasageri a fost transportat la spital.

 

 


Solicitarea de urgență la 112 a fost înregistrată în jurul orei 12:30.

 


Incidentul a avut loc în localitatea Zorenii de Vale, comuna Mociu, județul Cluj. Când echipajul SMURD a ajuns la fața locului, șoferul și pasagerii au ieșit deja din mașina răsturnată, dar o femeie a fost transportată la spital.

„O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a răsturnării, în afara părții carosabile, a unui autoturism, pe raza localității Zorenii de Vale, com. Mociu. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți din acesta. O femeie în vârstă de cca 60 de ani a fost consultată și transportată la spital de către echipajul SMURD, aceasta prezenta afecțiuni ușoare. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin decontarea bateriilor și supravegherea zonei”, a transmis ISU Cluj.

abonare newsletter