Actualitate

INCENDIU noaptea trecută în Câmpia Turzii. Un bărbat a fost transportat la spital

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută la o casă din Câmpia Turzii. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 2 ore, iar un bărbat a fost transportat la spital.

 

 


În jurul orei 2:00, noaptea trecută, a izbucnit un incediu în Câmpia Turzii, iar flăcările s-au extins până pe proprietatea învecinată. Pompierii au reușit să stingă focul după 2 ore.

 


„Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei municipiului Câmpia Turzii au intervenit, în cursul nopții trecute, pentru a stinge un incendiu, izbucnit la o casa situată pe str. Cucului, din municipiul Câmpia Turzii. Alerta a fost primită în jurul orei 02:10, iar în momentul sosirii pompierilor, focul se extinsese de la locuința improvizată, de circa 15 mp, la o anexă gospodărească situată pe proprietatea învecinată.

Flăcările au pornit de la jarul căzut din sobă

Focarele și efectele negative ale incendiului au fost înlăturate după circa 2 ore, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă.


În timpul intervenției polițiștii locali, prezenți la fața locului, au găsit în preajma locuinței un bărbat întins pe jos, care prezenta afecțiuni ușoare în urma incendiului, în stare de conștiență dar necooperant. Un echipaj SMURD a consultat bărbatul de circa 70 de ani și l-au transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Casă din Cluj, cuprinsă de flăcări. Totul a pornit de la focul pentru afumătura cărnii

 

 


 

 

abonare newsletter