Actualitate

Casă din Cluj, cuprinsă de flăcări. Totul a pornit de la focul pentru afumătura cărnii

O casă din Cluj a luat foc, iar totul a pornit de la focul aprins în podul casei pentru afumătura cărnii. Pompierii au ajuns la timp și au reușit să stingă flăcările.

 

 


O casă din Bogata de Jos, comuna Vad a fost cuprinsă de flăcări. Totul a pornit de la focul aprins pentru afumătura cărnii din podul casei, au constatat autoritățile.

 


Când au ajuns pompierii, focul a cuprins acoperișul casei, dar în mai puțin de o oră au reușit să stingă flăcările. Nicio persoană nu a fost rănită.

„Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case din Bogata de Jos, comuna Vad.


Solicitarea a fost primită în jurul orei 12.20, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul casei.

Lichidarea focarelor incendiului și înlăturarea altor efecte negative ale incendiului au fost realizate în mai puțin de o oră, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.


Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la un foc, aprins pentru afumarea cărnii în podul casei, lăsat nesupravegheat”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


O femeie din Cluj, găsită moartă în apartament. Pompierii au spart geamul pentru a putea intra în casă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter