Actualitate

Un polițist beat a intrat cu mașina într-un gard, în Sopor

Un polițist a fost prins beat la volan, după ce a provocat un accident în cartierul Sopor din Cluj-Napoca.

 

 


La data de 12 decembrie, în jurul orei 18.40, pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

 


Șoferul care a provocat accidentul este un polițist în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turda. În timp ce se deplasa din direcția Colonia Sopor spre municipiul Cluj-Napoca, ar fi părăsit partea carosabilă, lovind cu gardul unui imobil.

Polițistul avea o alcoolemie de peste 0,5 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă,  conducătorul autoturismului având calitatea de polițist. În momentul producerii evenimentului rutier, acesta se află în afara orelor de program.

CITEȘTE ȘI


Accident la Cluj. Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

 

abonare newsletter