Actualitate

Accident la Cluj. Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

Un șofer a ajuns cu mașina în afara carosabilului și s-a oprit într-un copac, pe un drum de lângă satul Inucu din județul Cluj.

Accident pe un drum din Cluj. Un șofer a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului Accident pe un drum din Cluj. Un șofer a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

 

 


Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 13.30, în apropierea localității Inucu din județul Cluj. O mașină a ieșit în afara părții carosabile, lovind un copac de pe marginea drumului.

 


La locul accidentului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD. Pompierii sosiți la fața locului au găsit șoferul ieșit în afara autoturismului, fiind consultat imediat de către echipajul SMURD.

Șoferul a ajuns la spital

Bărbatul de circa 30 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Din primele evaluări, acesta nu prezenta traumatisme grave.


Update:

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Aghiresu, care conducea un autoturism pe DC 138, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părasit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.


După testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de peste 1.10 mg/l acool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere.


CITEȘTE ȘI

Accident neobișnuit. Un bărbat și-a prins piciorul într-o combină de treierat

 

abonare newsletter