Actualitate

Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii își vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită?

Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită? 5 nativi vor petrece o perioadă de neuitat și se vor bucura în doi de sărbătorile de iarnă.

Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii își vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită? Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii își vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită?

 

 


Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte care merită împărtășit cu cineva drag. Romantismul serilor friguroase de iarnă, petrecute lângă șemineu, în armonia luminițelor de brad și a muzicii specifice sărbătorilor trebuie trăit împreună cu persoana iubită. Care sunt cei 5 nativi norocoși care vor avea parte de nopți magice de Crăciun alături de partenerul de viață?

 


Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Berbec

Berbecii sunt tare fericiți în această perioadă. Pentru nativii din această zodie dragostea plutește în aer, în luna decembrie. Pe cei singuri, magia Crăciunului îi va învălui. Cine știe? Țineți porțile deschise, dragostea vă va bate cât de curând la ușă. Pentru cei care se află într-o relație, horoscopul dragostei vă găsește împreună, cu planuri de nuntă. Verifică darurile de sub brad, -sar putea să fie și un inel cu diamant într-una dintre cutiuțe.

Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Fecioară

Ca Fecioară, te decizi foarte greu asupra partenerului, chiar dacă te îndrăgostești des și de mai multe persoane. Gata, e momentul să faci o schimbare, iar luna decembrie are remediul perfect pentru tine. Bucură-te de sărbătorile de iarnă alături de partener. Luna decembrie va fi una liniștită pentru Fecioare, cu maratoane de filme și băuturi calde, sub pături pufoase. Alături de persoana iubită vei transforma Crăciunul în motivul bucuriei tale. Iubește mai mult și magia sărbătorilor îți va crea clipe miraculoase!


Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Scorpion

Dacă ești într-o relație amoroasă cu cineva de are nu ai fost sigur până acum, iată că luna decembrie îți va aduce multe clarificări. Scorpionii sunt sceptici din fire și niciodată nu se aruncă înainte, fără a fi raționali. Însă, cel pe care Scorpionul îl va alege ca partener va fi foarte norocos. Acum e timpul să lași toate fricile deoparte și să trăiești povestea ta de iubire la intensitate maximă. Arată-i partenerului tău cât de important este pentru tine.

Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Vărsător

Vărsătorii nu se îndrăgostesc atât de repede, dar când iubesc nu se dau în lături de la sentimente. Fie rece și calculată de fel, nativul di Vărsător nu își exprimă sentimentele cu ușurință. Cel puțin nu în public. El preferă faptele, nu vorbele. Dar atunci când este în intimitate cu partenerul, această zodie iubește cu pasiune. De aceea, luna decembrie este perfectă pentru o idilă fierbinte în doi. Chiar dacă ți-e teamă să te îndrăgostești, fă un pas spre a cuceri persoana care ți-a furat mințile.


Zodiacul dragostei pentru luna decembrie 2020. Rac

Racii sunt cei mai norocoși nativi de acest Crăciun. Te pregătești să te muți în casă nouă împreună cu partenerul tău și vreți ca primul vostru Crăciun să arate perfect. Sărbătorile iernatice vă surprind îndrăgostiți, cu multă armonie în casă și planuri mărețe de viitor.

CITEȘTE ȘI:


Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor?

 

 

 

 

abonare newsletter