Actualitate

Un șofer a primit o AMENDĂ de peste 20.000 de lei! Permisul său e suspendat până în 2024

Un șofer, în vârstă de 20 de ani, a primit cea mai mare amendă dată vreodată în România, după ce a comis mai multe contravenții. Ce a făcut tânărul?

Un șofer a primit cea mai MARE AMENDĂ dată vreodată în România Un șofer a primit cea mai MARE AMENDĂ dată vreodată în România

 

 


Tânărul de 20 de ani , din Siret, județul Suceava, a luat cea mai mare amendă dată vreodată de poliția română, după ce a comis nu mai puțin de 16 contravenții, în decurs de numai câteva zeci de minute.

 


Pe lângă amenda uriașă, tânărul a mai rămas și fără permis de conducere pentru următorii patru ani:

Amendă de peste 20.000 de lei

„Permisul suspendat până în 2024...Amendă de 20.880 lei... Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a „beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor. Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului. Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva”, se arată într-o postare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Tăieri ilegale de copaci în pădurea Hoia-Baciu! Un „plâmân verde“ al Clujului dispare încet, dar sigur.FOTO/VIDEO

 


 

 


 

abonare newsletter