Actualitate

Șoferul beat și fără permis care a intrat într-un copac, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul din comuna Aghireșu care a provocat un accident rutier duminică, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii rutieri din orașul Huedin.

Șoferul beat și fără permis care a intrat într-un copac, reținut pentru 24 de ore Șoferul beat și fără permis care a intrat într-un copac, reținut pentru 24 de ore

 

 


Șoferul a provocat un accident duminică, în jurul orei 13.30, în apropierea localității Inucu din județul Cluj. El a piedut controlul volanului, ieșind cu mașina în afara părții carosabile și lovind un copac de pe marginea drumului.

 


Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Din primele evaluări, acesta nu prezenta traumatisme grave.

După testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de peste 1.10 mg/l acool pur în aerul expirat.


Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere. Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CITEȘTE ȘI


Accident la Cluj. Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

 

abonare newsletter