Actualitate

Românii sunt încă OBLIGAȚI să stea în izolare, la sosire în Italia

Italia a decis prelungirea normelor sanitare de restricție, astfel că românii care sosesc în țară, vor fi nevoiți, în continuare, să stea în izolare timp de 14 zile.

Românii sunt încă OBLIGAȚI să stea în izolare, la sosire în Italia Românii sunt încă OBLIGAȚI să stea în izolare, la sosire în Italia


 

Ca urmare a deciziei de prelungire a normelor sanitare de restricție, persoanele sosite din România și Bulgaria sunt obligate să efectueze o izolare de 14 zile la propriul domiciliu.


 

Intrarea în Italia se face pe baza actului care atestă reședința, un formular unde se declară domiciliul pentru autoritățile sanitare. Astfel, persoanele care sosesc din Spania, Croația, Grecia și Malta au obligația să se supună testului pentru depistarea noului coronavirus.


Restricțiile rămân în vigoare

Pe lângă acest lucru, purtarea măștii rămâne obligatorie în toate spațiile închise dar și în exterior în intervalul de timp 18-6, acolo unde nu se poate respecta distanța de un metru.

CITEȘTE ȘI:


Italia a interzis accesul cetățenilor din 6 țări:„România este următoarea care va intra pe listă”

 

Un clujean revenit din Italia îl face praf pe Boc: "Ruşine domnule Boc! Mori mai repede din cauza bolilor, nu a coronavirusului"

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter