Actualitate

Italia a interzis accesul cetățenilor din 6 țări:„România este următoarea care va intra pe listă”

Italia a anunțat că nu va mai primi cetățeni din Serbia, Muntenegru și Kosovo din cauza numărului mare de cazuri înregistrate în statele balcanice.

Italia ar putea interzice intrarea românilor în țară Italia ar putea interzice intrarea românilor în țară

Ministrul Sănătății a adăugat cele trei state pe o listă roșie pe care se mai află Republica Moldova, Macedonia de Nord și Bosnia Herțegovina. Astfel, cetățenii celor șase țări nu mai pot nici măcar să tranziteze Italia.

Românii ar putea fi interziși în Italia

Presa din Italia a anunțat că România este următoarea țară care s-ar putea alătura listei roșii dacă numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus va crește în continuare. Serbia a avut doar 350 de cazuri în ultimele 24 de ore, dar cu toate astea accesul vecinilor a fost interzis în mai multe state din Europa.


Sârbii au pline secțiile ATI din întreaga țară, iar sistemul medical este la pământ după ce zeci de medici s-au îmbolnăvit în ultimele săptămâni. Iugoslavii au ignorat măsurile de distanțare socială, fiind organizate întreceri sportive cu peste 25.000 de spectatori în tribune în plină pandemie de coronavirus.

Citește și:


Austria interzice zborurile dinspre și către România. Ciceo: „Sperăm să nu dureze mult timp, Viena e o destinație foarte solicitată de clujeni”

 

Lista țărilor în care accesul românilor este interzis sau restricționat din cauza pandemiei de COVID-19

Ultimele Stiri
abonare newsletter