Actualitate

Tu unde mergi în weekend? S-a deschis un nou complex de pescuit în Cluj!

S-a deschis un nou complex dotat cu cabane, pontoane și lac cu pește, în localitatea Sânmărghită, județul Cluj.

Tu unde mergi în weekend? S-a deschis un nou complex de pescuit în Cluj! Tu unde mergi în weekend? S-a deschis un nou complex de pescuit în Cluj!

 

 


Un grup de investitori locali au deschis, în localitatea Sânmărghita din județul Cluj, un complex de pescuit sportiv, care este dotat cu pontoane, cabane, în jurul unui lac populat de pește.

Aceștia au creat spațiile amenajate pentru pescuit și alte activități în armonie cu mediul, complexul fiind dotat cu șase cabane. Lacul Sânmărghita este localizat la granița dintre două județe: Cluj și Bistrița, în comuna Mica.


De asemenea, lacul este populat de pești, precum crap, somn sau caras.

Amenajarea în armonie cu natura

„În realizarea tuturor amenajărilor am acționat cu respect față de natură, cât mai puțin intruziv. Aventurile la pescuit și relaxarea cu cei dragi trebuie să respecte specificul locului, liniștea și curățenia, ba chiar acționăm responsabil cu atât mai mult cu cât o impun în această perioadă normele de distanțare socială”, a explicat un administrator al spațiului.


Pescuitul în cadrul complexului se face pe baza unei rezervări, pentru a se evita aglomerația și pentru a păstra cadrul natural liniștit. Se va promova pescuitul sportiv, dar și păstrarea de captură, cu anumite limite.

Citește și:


5 piscine din Cluj, unde te poți răcori în acest weekend!

 

Unde poți merge în weekend? 10 locuri mai puțin explorate din Cluj, care te feresc de aglomerație!

 


 

abonare newsletter