Actualitate

5 piscine din Cluj, unde te poți răcori în acest weekend!

După două luni de ploi și vreme rea, a venit în sfârșit căldura dogoritoare a verii și pentru că se apropie weekend-ul ar fi păcat să nu profităm de soare și să ne răcorim la piscină. Iată 5 locuri din Cluj unde poți scăpa de căldura sufocantă a apartamentului.

6 piscine din Cluj, unde te poți răcori în acest weekend 6 piscine din Cluj, unde te poți răcori în acest weekend

 

 

 

Băile Cojocna

Ieșind din Cluj-Napoca, la doar 25 km distanță se află comuna Cojocna. Aflată la o altitudine de 340 m, ocupă un spațiu care era destinat exploatărilor de sare, în perioada ocupației romane. Băile sărate Cojocna pun la dispoziția clienților un restaurant unde pot servi masa, bucurându-se atât de Meniul Zilei, cât și de o cafea, ceai sau alte băuturi răcoritoare. Pe lângă lacurile cu apă sărată, cu proprietăți terapeutice, Băile Cojocna oferă și posibilitatea practicării de activități sportive, având două terenuri de tenis și două terenuri artificiale de fotbal.


Programul zilnic este de la ora 8 la ora 21, iar tarifele sunt următoarele: intrarea pentru adulți 15 lei, pentru copii 5 lei, parcarea este 10 lei și pentru încă 10 lei în plus, clienții se pot relaxa pe șezlong.

Sun Tropez

Se află la 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea. Este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Sunt puse la dispoziția oaspeților 180 șezlonguri și 10 baldachine, parcare cu 200 de locuri, restaurant cu terasă de servire a mesei și bar pentru servirea de băuturi alcoolice și non-alcoolice  șase piscine structurate astfel:2 piscine pentru copii până în 5 ani, o piscină pentru copii între 5 și 12 ani, o piscină mixta pentru adolescenți și adulți și 2 piscine doar pentru adulti (18+), cu două tipuri de plajă (iarba si dale) și tun de spuma. În ceea ce privește tariful de intrare, de luni până vineri, gratuit pentru copii mai mici de 2 ani, 30 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 50 lei adulţii (tariful include șezlongul). În zilele de weekend, copii între 2 și 14 ani plătesc 50 lei, iar adulţii 70 lei. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.


Oxygen Pool&Lounge

Situat în comuna Feleacu, la 11 km de Cluj-Napoca. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune de un bazin cu apă încălzită, zonă VIP cu bar propriu și un lounge bar generos. Tariful diferă în funcție de zona în care preferați să stați și de momentul săptămânii în care alegeți să-i vizitați. Astfel, un șezlong în zona 1, de luni-joi: 60 lei, iar în zona VIP: 80 lei. De vineri până duminică, costul pentru zona 1 crește la 80 lei, iar pentru cea VIP la 100 lei. Un baldachin pentru 2 persoane, precum și un pat secțional de 2 persoane, are tariful de 250 lei. Aceste prețuri includ prosop.

Grand Hotel Italia

Locație accesibilă pentru cei care nu vor să se îndepărteze de oraș, fiind situat în cartierul Bună Ziua. Piscina, încălzită, este deschisă în timpul sezonului cald  de la ora 10:00 până la ora 20:00, de luni pana vineri, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 până la ora 20:00. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de 70 lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend pentru adulți, 35 lei de luni până vineri și 50 lei sâmbăta și duminica pentru copii. După ora 16.00, în timpul săptămânii, tariful este redus: 50 lei adulți, 30 lei copii. Copii sub 3 ani au intrare liberă. În ofertă mai găsiți preparate light, cocktailuri sau masaje de relaxare.


Sun Garden Resort

Este o altă opțiune demnă de luat în considerare. Piscinele, atât exterioare cât și interioare sunt absolut superbe, și chiar dacă o zi petrecută aici te costă puțin mai mult, merită. De luni până joi, tariful de acces este de 70 lei pentru adulți, 35 de lei pentru copii cu vârsta între 5 și 12 ani, iar în weekend 105 pentru adulți și 50 pentru copii. Tariful de adult include prosop și șezlong. Copii sub 5 ani au intrarea gratuită, fără prosop sau șezlong, iar copii cu vârstele 5-12 ani, au prosop. Pentru acces este necesară o rezervare în prealabil.

Citește și:


Unde poți merge în weekend? 10 locuri mai puțin explorate din Cluj, care te feresc de aglomerație!

 

 


6 locuri de vizitat la mai puțin de 60 km de oraș

 

 

 

abonare newsletter