Actualitate

FOTO. O căprioară lovită de o mașină în Făget, salvată de un polițist rutier

O căprioară a fost lovită de o mașină, în zona Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca și a fost îngrijită de un polițist rutier.

O căprioară lovită de o mașină în Făget, salvată de un polițist rutier O căprioară lovită de o mașină în Făget, salvată de un polițist rutier

 

 


„Astăzi dimineață a fost un incident rutier pe drumul de la Sfântul Ioan. O mașină, a lovit, din fericire ușor, o căprioară. Incidentul a fost anunțat la 112 și la fața locului s-au constatat o mașină care nu prezenta avarii și o căprioară în stare de șoc”, a anunțat comunitatea Info Trafic Județul Cluj.

Polițiștii din cadrul biroului rutier au ajutat căprioara lovită până la sosirea celor abilitați să gestioneze situația atunci când este implicat un animal sălbatic într-un accident rutier. Unul dintre polițiști a mai făcut astfel de acte caritabile și în trecut.


Căprioara este bine în acest moment și a fost transportată într-o zonă care nu reprezintă un pericol pentru ea.

„Atenție pe acel traseu, că oricând vă puteți trezi cu animale sălbatice în față și, din câte știu, nu există nici un indicator de avertizare, iar orice incident de asemenea natură trebuie anunțat la poliție”, atenționează un membru al comunității de pe Facebook.


Citește și:

Reprezentanții parcului „Moara de Vânt” neagă acuzațiile cu privire la starea cerbului:„E nou și preferă să stea mai retras”

 


CIFRE ÎNGRIJORĂTOARE. Numărul cazurilor noi de CORONAVIRUS raportate astăzi se apropie de 1.500

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter