Actualitate

Reprezentanții parcului „Moara de Vânt” neagă acuzațiile cu privire la starea cerbului:„E nou și preferă să stea mai retras”

O clujeancă a relatat pe o rețea de socializare modul în care un cerb din parcul „Moara de Vânt” se zbate între viață și moarte din cauza caniculei și a nepăsării umane.

Un cerb luptă pentru viața sa din cauza nepăsării oamenilor din parcul „Moara de Vânt”, din Sălicea. Un cerb luptă pentru viața sa din cauza nepăsării oamenilor din parcul „Moara de Vânt”, din Sălicea.

 

 


UPDATE: Reprezentanții parcului au negat postarea femeii, susținând că:

„Cerbul nu are nimic. Așa stă el, pentru că e nou și preferă să stea separat de ceilalți. Nu stă închis într-un țarc mic, au 2 hectare de teren unde să se miște. Țarcul este folosit doar pentru a-i prinde. Mulți oameni vin și văd diferite lucruri și cred că animalele sunt tratate necorespunzător. Dar am dat bani grei pe ele, logic că nu ne dorim să moară. Cerbul e foarte bine. Am și pus poze cu el pe Facebook, pentru a vedea oamenii adevărul. Nu știu în ce context sau cu ce angajat al parcului a vorbit doamna, dar nu cred că așa a dorit să se exprime: Mai mor și animalele astea”, a declarat reprezentantul parcului Wilhelm Dietrich, pentru Monitorul de Cluj.


O tânără din Cluj-Napoca a adus acuzații grave la adresa îngrijitorilor din parcul „Moara de Vânt” după ce un cerb a fost surprins într-o zonă retrasă a parcului.

„Locul în care dacă le spui angajaților că un cerb stă să moară, în soare, gâfâind extrem de zgomotos și abia ridică capul, într-un țarc în fundul parcului fără măcar un copac sub care să se adapostească la umbra, ei îți raspund: <> și animalele acestea". ‼️‼️‼️ Măcar apă are, dar atitudinea angajaților e dezgustătoare.”, a scris Damaris Pop pe facebook.


 


CITEȘTE ȘI:

 


 

 

Un urs a fost lovit mortal pe Autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău

 

 

 

Accident grav! Un motociclist a intrat într-un autobuz

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter