Actualitate

INCREDIBIL! Amendată de Poliția Locală Florești, pentru că s-a plâns de lipsa de comunicare a primăriei

În plină pandemie de coronavirus, Poliția Locală Florești împarte amenzi pentru postări pe rețelele de socializare care îl critică pe primarul Horia Șulea sau administrația locală.

INCREDIBIL! Amendată de Poliția Locală Florești, pentru că s-a plâns de lipsa de comunicare a primăriei INCREDIBIL! Amendată de Poliția Locală Florești, pentru că s-a plâns de lipsa de comunicare a primăriei

O femeie din Florești a fost amendată cu 1.000 de lei pentru o postare făcută pe Facebook, în care critica lipsa de implicare a primarului Horia Șulea în lupta cu coronavirusul. În postarea sa, femeia arată că Primăria Florești nu a publicat la timp informări privind starea de urgență, dar nici informații de interes public, hotărâte de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Florești, cu privire la măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, luate de autoritățile locale.


"Când ai curajul să arăți disfuncționalități din administrația publică, ești sancționat...Astfel de practici trebuie să înceteze!!! Pentru ce am primit amenda?! Pentru că am postat în 25 martie 2020 pe profilul personal, criticând modul în care cetățenii din comuna Florești județ Cluj sunt informați pe site Primărie în timpul STĂRII DE URGENȚĂ. Pentru ca pe site-ul primăriei nu au fost postate anunțuri despre obligațiile din ordonanță, între 18 și 25 martie 2020. Pentru că nu a fost postată Hotărârea CLSU prin care locurile de joacă erau închise publicului. Pentru că până în data de 25 martie 2020 pe site primăriei nu era postat un anunț cu un număr de telefon alocat, la care sa putem anunța cazuri de vecini peste 65 ani care au nevoie de ajutor", a scris pe rețelele de socializare floreșteanca amendată.

În urmă cu doar câteva zile, Monitorul de Cluj scria despre un alt floreștean amendat de poliția locală după ce l-a numit pe primarul Șulea "netrebnic", într-o postare pe Facebook.


Citește și

Strigător la cer, se întâmplă la Florești! Amendat de Poliția Locală pentru că l-a făcut „netrebnic” pe Facebook pe primarul Șulea

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter