Actualitate

Program redus la Direcția de Evidență a Persoanelor

Programul de lucru cu publicul al Direcției de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca va fi redus, pe întreaga perioadă de a stării de urgență.

Se reduce temporar programul de relații cu publicul al Direcției de Evidență a Persoanelor Se reduce temporar programul de relații cu publicul al Direcției de Evidență a Persoanelor

Începând de mâine, 7 aprilie 2020, se modifică programul de lucru cu publicul al Direcției de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, urmând ca acesta să funcționeze de luni până vineri, în intervalul orar: 10.00 – 14.00, pe întreaga perioadă de a stării de urgență.

Sunt deschise publicului doar ghișeele de înregistrare a actelor de naștere pentru nou-născuți și cele privind depunerea actelor în vederea întocmirii cărților de identitate în locul celor pierdute, furate sau deteriorate, precum și ridicarea acestora.


Decesele nu mai trebuie declarate la Primărie

În ceea ce privește Serviciul Stare Civilă – Compartimentul Decese, nu mai este necesară deplasarea la ghișeu în vederea depunerii documentelor pentru înhumare. Primăria Cluj-Napoca corespondează direct cu instituțiile sanitare care au constatat decesele, adeverințele de înhumare se transmit prin email către aceste instituții, iar certificatele de deces vor fi eliberate după încheierea stării de urgență, pe bază de programare.

Măsura a fost luată pe întreaga perioadă de a stării de urgență, în conformitate cu radiograma nr. 3220473/27.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Direcția de Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date.


Citește și

Ce măsuri ia Consiliul Județean Cluj, după decretarea Stării de Urgență

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter