Actualitate

AL ȘAPTELEA DECES provocat de coronavirus, în România

În această seară a fost înregistrat și cel de-al șaptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani,  internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020. Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, unde a decedat.

Duminică s-au stins din viaţă trei persoane infectate cu noul COVID-19. Primul deces al unui pacient infectat cu temutul virus a apărut duminică dimineaţa şi a avut loc în Filiaşi. Un bărbat de 67 de ani cu afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer) a fost prima victimă.


Al doilea pacient decedat a fost un bărbat internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Bucureşti, în timp ce al treilea este un alt bărbat mort la Spitalul Judeţean din Iaşi după ce a fost adus de la Piatra Neamţ. Al patrulea pacient este o femeie de 72 de ani din Suceava, oraş din care a venit şi al cincelea deces.

A șaptea victimă este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter