Actualitate

Noi imagini ȘOCANTE la Spitalul de Copii! Un ȘOBOLAN, „vedetă” printre pacienți. FOTO

Emanuel Ungureanu a dezvăluit o nouă poveste șocantă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca.

Conform unui material publicat pe pagina viitorului candidat la Primăria Cluj-Napoca, un șobolan s-a plimbat zile întregi pe holurile Spitalului de Copii de pe strada Moților.

„L-a văzut cineva în aceste zile pe Șobolanul Dominic în vizită la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca? Copiii operați pe secția de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest șobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăți de pe culoarul infect de la intrare. L-au poreclit Dominic. Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploșnițele și șobolanul Dominic. Zilele acestea se pare că vietățile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie”, a scris Emanuel Ungureanu.


Deputatul USR de Cluj a cerut demisia conducerii de la Spitalul de Copii și cere două noi spitale pentru nou născuți și minori în Cluj-Napoca.

„Dincolo de orice glume amare, cer din nou demiterea urgentă a managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Aldea și a monumentului de incompetență, Moisescu, șeful DSP Cluj! Incompetența și mizeria, ucid!Este urgent să construim în Cluj-Napoca un spital de copii monobloc.Urgent! Am propus autorităților locale și județene, 2 parcele de teren viabile, voi mai propune încă 2!!!”, a mai spus Ungureanu.


Ultimele Stiri
abonare newsletter