Actualitate

VIDEO Pieton lovit MORTAL de un șofer cu Jaguar pe o trecere de pietoni din cartierul Iris

Un pieton a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din cartierul Iris.

Update ora 16:20

Reprezentanții IPJ Cluj au precizat că șoferul autoturismului marca Jaguar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE, ora 14:30

Potrivit ISU Cluj, persoana accidentată a fost extrasă de sub autoturism de către echipajele de pompieri, care au folosit pernele de înaltă presiune pentru a ridica mașina de la sol. Manevrele de resuscitare efectuate timp de circa 50 de minute de echipajele SMURD și pompieri, din păcate, nu au readus semnalele vitale pentru bărbatul rănit, acesta fiind declarat decedat.


UPDATE, ora 14:20

„Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cluj Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil ar fi efectuat viraj la stânga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Florești, care se afla în traversarea regulamentară a străzii. Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul victimei”, transmite IPJ Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un pieton a fost lovit în plin de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii, în cartierul Iris. Victima este în stare gravă!


„Două echipaje de pompieri și un echipaj de terapie intensivă SMURD s-au deplasat de urgență la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat care a fost lovit de un autoturism pe strada Câmpul Pâinii din municipiul Cluj Napoca. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru persoana accidentată grav în acest accident”, transmite ISU Cluj.

Etichete: pieton
Ultimele Stiri
abonare newsletter