Actualitate

Primăria invită clujenii la dezbatere: extinderea benzilor dedicate, PUZ și studii de fezabilitate, pe masa discuțiilor

O nouă dezbatere a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) al Primăriei Cluj-Napoca intră în atenția clujenilor.

Astfel, Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii, miercuri, 22 mai, începând cu ora 17:00, la o nouă dezbatere publică organizată prin CIIC. Întâlnirea va avea loc la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Temele dezbaterii:


– extinderea benzilor dedicate pentru transportul în comun și biciclete;

– PUZ și studii de fezabilitate pentru Calea Moților, Calea Mănăștur, strada Uzinei Electrice și strada Mărginașă.


Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Cluj-Napoca este un laborator permanent de idei, în care se dezvoltă și se testează diferite forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja dinamica civică a Clujului, implicarea cetățenilor în consultări și dezbateri și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană durabilă spre beneficiul întregii comunități.

CITEȘTE ȘI: Boc a inaugurat banda dedicată autobuzelor din Gheorgheni: „Haideți să folosim transportul public cât mai mult!”


CITEȘTE ȘI: Cluj-Napoca are buget de 326 mil. €. Aceleaşi investiţii în parkinguri, parcuri, pasaje, poduri. Boc: „Fir-ar să fie, că paharul ăsta are o mare parte goală”

Ultimele Stiri
abonare newsletter