Actualitate

VIDEO. Boc a inaugurat banda dedicată autobuzelor din Gheorgheni: „Haideți să folosim transportul public cât mai mult!”

Începând de marți, 2 aprilie, noua bandă dedicată transportului în comun din cartierul Gheorgheni, pe tronsonul dintre strada Septimiu Albini și Piața Cipariu, sensul de mers spre centrul orașului, a intrat în funcțiune.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat oficial, prin intermediul unui mesaj video, deschiderea acestei benzi și îi invită pe clujeni să folosească mai mult transportul public pentru a ajuta la descongestionarea traficului.


„Începând de astăzi (n.red. marți) avem bandă dedicată pentru transportul public din Gheorgheni, de la intersecția cu strada Septimiu Albini, care continuă cu Piața Cipariu, pe partea cu Catedrala, intră pe 21 Decembrie până pe Memorandumului, aproximativ 2,5 km. Prin aceasta încurajăm transportul public, încurajăm clujenii să folosească autobuzele, încercăm să oferim cele mai bune condiții posibile transportului public și să avem o alternativă la transportul cu mașina. Vom continua și în perioada următoare extinderea și prioritizarea transportului public în mai multe zone din oraș. Haideți împreună să folosim transportul public cât mai mult cu putință și să ajutăm la descongestionerea traficului în oraș. Vă mulțumesc!”, este mesajul edilului pentru clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter