Actualitate

Când se va relua circulația pe străzile închise cu ocazia Maratonului Internațional

A noua ediție a Maratonului Interanțional Cluj se desfășoară astăzi, pe străzile orașului. La competiția din acest an participă 7.500 de oameni din 37 de țări, iar de menționat ar fi prezența unor sportivi din Kenya. Multe străzi au fost închise circulației cu această ocazie, dar ele se vor redeschide în curând.

Sursă foto: Facebook Dan Ștefan Tarcea Sursă foto: Facebook Dan Ștefan Tarcea

Deschiderea circulației rutiere se va face pe tronsoane, înainte de finalul maratonului, în așa fel încât disconfortul creat participanților la trafic să fie cât mai redus.

Astfel, deschiderea circulaţiei rutiere pe tronsonul str. Napoca – Piaţa Unirii – B- dul Eroilor se va face începând cu ora 13.30; deschiderea circulaţiei rutiere pe tronsonul str. Gh. Şincai – str. Moţilor se va face începând cu ora 13.45 deschiderea circulaţiei rutiere pe tronsonul: 21 Decembrie 1989 – str. Regele Ferdinand – str. Memoradumului se va face începând cu ora 14.00.


De asemenea, parcarea de pe latura de nord a platoului Sălii Sporturilor „Horia Demian” va putea fi folosită de către clujeni, începând de duminică, 14 aprilie, ora 16:00.

abonare newsletter