Actualitate

Alin Tișe la ședința de Consiliu Județean: sinecuriștii politici din PSD sunt vinovați de dezastrul de la Pata Rât. După concediu, Tișe s-a certat cu toată lumea: "V-am stricat ziua!"

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj a fost isteric pe tot parcursul ședinței ordinare de vineri. După ce miercuri, la ședința extraordinară a fost în concediu, vineri i s-au terminat zilele libere și a venit să se certe cu toată lumea.

Alin Tișe i-a luat la rost pe consilieri pentru aproape toate problemele ridicate pe parcursul ședinței. Culmea enervării lui Tișe a fost în momentul în care consilierul Laura Chiorean a solicitat urgentarea aprobării organigramei Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. În loc să dezbată problema organigramei aeroportului, Tișe le-a bătut obrazul consilierilor PSD că nu fac nimic să îi dea jos din funcții pe șefii de deconcentrate care nu sunt decât niște slugoi sinecuriști politici, din cauza cărora nu se poate rezolva problema levigatului de la Pata Rât. Potrivit ziardecluj.ro, în opinia lui Tișe, Consiliul Județean nu are nicio vină pentru dezastrul de la Pata Rât.

“Fac apel la grupul PSD pentru că lucrurile sunt grave în județ, să ne scăpați de slugoii ăștia politici, acești sinecuriști care conduc deconcentratele și care de 7 luni au creat situația dezastruoasă de la Pata Rât. Sunt responsabili pentru acest lucru și eu am cerut mai demult ca dvs ca consilieri județeni să îi destituiți pe acești sinecuriști politici pentru că de 7 luni noi în comitetul de urgență am cerut instituirea stării de urgență pentru situația de la Pata Rât, iar acești slugoi în frunte cu prefectul alba-neagra, un incompetent, au refuzat instituirea stării de urgență și ne-am trezit un lac de apă, nu de levigat, cum povestesc povestitorii patriei, unde de 7 luni, s-a adunat toată apa de pe toate dealurile din jur. Acum dacă mergeți, levigatul este foarte puțin, mergeți să vedeți cât este de puțin levigatul ca să vă convingeți că este lac cu apă”, a spus Tișe.


După părerea președintelui Consiliului Județean, poluarea este de 50 de ani de la gunoiul adus de comuniști.

“Timp de 7 luni nu v-am văzut să vă smulgeți părul de pe cap cei care mai aveți sau să vă dați cămășile jos de pe voi. Ați așteptat să ce? Să mă atace lumea și presa că eu nu iau măsuri. Și când am mers în fața comitetului cu expertiza, brusc situațiile s-au schimbat. Nu v-am văzut oripilați de acest lucru pentru că Clujul apărea peste tot că poluează. Brusc acum sunteți preocupați de lucruri la care nimeni nu se opune, chiar nimeni nu se opune și ați stat ca noi cei de la PNL să încasăm lovituri pentru că nimeni nu ia măsuri. Eu fac încă o dată apel la dvs cei din PSD să ne scăpați de acești slugoi sinecuriști politici care nu fac altceva decât să facă amenzi la comandă, pentru că vezi Doamne Consiliul Județean este poluatorul de la Pata Rât. Dvs vă imaginați ce incompetenți sunt acești oameni? Păi eu am adus levigatul de acasă, eu cu colegii mei consilierii județeni am creat poluarea? Păi poluarea este creată de gunoaiele duse acolo de 50 de ani de comuniști de la toate fabricile. Acel gunoi s-a turnat în acea rampă de 70 de ani, faptul că la un moment dat a început să curgă acel must din gunoi, asta înseamnă că Consiliul Județean poluează? Păi poluarea este de 50 de ani, curge levigatul permanent de 50 de ani”, a comentat Tișe.


Președintele județului pur și simplu nu înțelege cum se poate că poluatorul să fie Consiliul Județean.

“Vă întreb eu, cum poluează Consiliul Județean? Cum adică Consiliul Județean este poluatorul unei rampe care există acolo de 50 de ani, de când e lumea, iar gunoaiele nu sunt aduse de mine de acasă și nici de colegii mei din Consiliu. Sunt supărat că din buzunarele clujenilor plătim amenzi pe care le dă un incompetent de la Garda de Mediu cu care nu se mai poate vorbi și amendează întruna. Plătim din buzunarul clujenilor, atacăm în instanță, câștigăm dar nu v-am văzut deranjați. Noi acum am chemat Comisia Europeană să vadă ce fac acești slugoi. Acest lucru nu mai poate continua”, a afirmat Tișe, potrivit ziardecluj.ro


Conducerea forului județean nu este vinovată nici pentru lacul de levigat de la Pata Rât, nici pentru faptul că de ani de zile Centrul de Management Integrat al Deșeurilor nu este gata.

“Nici măcar CMID-ul nu este problema noastră pentru că nu noi am furat dealul de la CMID, de au alunecat dealurile, au furat anumite firme care au dus pământul în alte direcții. Cu ce sunt eu de vină că 4 ani au furat pământurile și le-au dus în altă parte? Au furat dealul alții și au spus că e situație neprevăzută și au mai mărit prețul cu 10 milioane euro și s-au dus cu ei. Haideți să fim corecți. Nu are nicio vină actuala conducere, nici vechea conducere. Vă rog să fiți deranjați și de aceste lucruri”, a spus Tișe.


Și totul s-a încheiat în hohotele de râs ale lui Tișe cu următoarea replică: “Acum v-am stricat ziua!”

Etichete: psd alin tise pata rat
Ultimele Stiri
abonare newsletter