Actualitate

"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tișe după ce și-a ieșit din minți în urma circului de la ultima ședință a Consiliului Județean?

După ce și-a ieșit din minți și a făcut o criză de nervi în plenul Consiliului Județean certându-se cu directorul de la Protecția Copilului, Daniel Tămaș, președintele Alin Tișe i-a invitat pe consilieri la un pahar de whisky chiar în sediul instituției, cel mai probabil pentru a se calma.

Invitația a fost lansată chiar în sala mare a instituției, la finalul unei ședințe maraton de mai bine de cinci ore unde s-a discutat cel mai important proiect al Clujului pe următorul an: bugetul județului.

Chiar și după ce directorul Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, Daniel Tămaş, a părăsit instituția, Tișe, flancat de consilieri, încă dezbăteau ieșirea necontrolată a acestuia și puneau la cale modalități de a scăpa de el. La un moment dat, bucurându-se de susținerea necondiționată a consilierilor de la PNL și a directorașilor de prin instituție și crezând că nu mai este nimeni în sala de ședințe, lui Alin Tișe i-a scăpat porumbelul și i-a invitat pe aceștia să bea un pahar de whisky. Nu ne putem decât imagina că invitația, dacă a fost onorată, a avut loc în sediul instituției în biroul președintelui Tișe.


La un moment dat, Laura Chiorean, consilier județean PSD, i-a reproșat lui Alin Tișe că în acest mod (n.red. angajându-se într-un conflict deschis și public) “își pătează imaginea publică” și că ar trebui să-și rezolve probleme cu Tămaș “instituțional, prin hârtii” și nu într-o ședință publică lângă camere video.

Alături de Tișe au mai rămas, printre alții, consilierii Mariana Leș, Marius Bălaj, Vakar Istvan, Marius Mînzat, dar și Radu Rațiu de la Cluj Arena.


CITEȘTE AICI DESPRE SCANDALUL MONSTRU DE LA ȘEDINȚA DE CONSILIU JUDEȚEAN

abonare newsletter