Actualitate

Un MILITAR este acuzat că și-ar fi provocat plăceri SEXUALE în fața unui minor- VIDEO

Un angajat al unității militare de pe Dealul Florilor din Dej este cercetat pentru corupere de minori, după ce și-ar fi provocat plăceri sexuale de față cu o copilă de 8 ani.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Botoșani, angajat al unității militare de pe Dealul Florilor din Dej, scrie dej24.ro. O femeie care locuiește în apropierea Garnizoanei de pe strada Pandurilor l-a tot văzut pe individ plecând cu o minoră de 8 ani și, gândindu-se la ce e mai rău, a alertat poliția. Din păcate, temerile femeii aveau să se adeverească.

Oamenii legii au intrat imediat pe fir și au descoperit că bărbatul profita de naivitatea minorei de 8 ani. Cu bani sau diferite produse, militarul o ademenea în scări de bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în Pădurea Bungăr și își provoca plăceri sexuale, în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulți. Scenele incredibile, spun anchetatorii, s-au petrecut pe parcursul a peste trei luni de zile.


Vineri, bărbatul a fost reținut de oamenii legii, chiar în timp ce se masturba. Acum acesta este cercetat de Parchetul Militar. Gurile rele spun că nu ar fi vorba doar despre o fetiță abuzată, ci de mai multe.

„În data de 02.09.2016, plt. adj. Maxim Constantin Marius de la Unitatea Militară 01511 Dej, (arma infanterie promoţia 1994), a fost reţinut de către poliţia Dej sub aspectul infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak (21.07.2006-07.02.2007) şi Afganistan (20.05-14.12.2010). La această dată militarul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cazul este cercetat de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. La nivelul unităţii s-a constituit o comisie de cercetare a evenimentului”, se precizează într-un comunicat de presă al Unității Militare 01511 Dej, transmis la solicitarea Dej24.ro.


Oamenii legii demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut totul.

Înfiorător este faptul că militarul are trei fetițe.


Ultimele Stiri
abonare newsletter