Actualitate

Weekendul șoferilor băuți la volan

De la cei tineri până la cei bătrâni unii șoferi nu au ezitat și au băut bine înainte să se urce la volan în weekend. Patru șoferi au fost prinși în timp ce își conduceau mașinile sub influența băuturilor alcoolice, unii dintre ei provocând accidente rutiere grave în care viața altor persoane a fost pusă în pericol și doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie.

La data de 7 februarie, în jurul orei 15:30, un bărbat de 77 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, prin comuna Jucu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, oprit la culoarea roșie a semaforului amplasat la intersecția cu un drum comunal. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale în valoare de circa 10.000 de lei. Șoferul se afla sub influența alcoolului.

Mai devreme tot în ziua respectivă, în jurul orei 03:00, un bărbat de 25 de ani din Cluj-Napoca a fost prins în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Turzii, din municipiu, deși se afla sub influența alcoolului.


La data de 7 februarie, în jurul orei 18:25, un bărbat de 43 de ani din Cluj-Napoca a fost prins în timp ce conducea autovehiculul pe DJ109A, pe raza localității Chinteni, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, un accident rutier grav a avut loc noaptea trecută în comuna Cășeiu soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor trei. Un tânăr de 21 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C E58, cu direcția Baia-Mare - Dej, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier, un podeț din beton și cu porțile unui imobil din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei minore de 14 ani, din județul Maramureș, pasageră în autoturism. De asemenea, conducătorul auto, precum și alți doi pasageri, respectiv o minoră de 16 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din județul Maramureș, ar fi suferit leziuni ușoare. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 12.000 de lei. Și în acest caz șoferul autoturismului se afla sub influența alcoolului.

Etichete: weekend bauti soferi
Ultimele Stiri
abonare newsletter