Actualitate

Comuna Feleacu nu şi-a dat acordul pentru construirea rampei temporare de deşeuri

Consilierii locali din comuna Feleacu au respins în majoritate covârşitoare să-şi dea acordul pentru construirea unei rampe temporare de depozitare de deşeuri. Conducerea Consiliului Judeţean consideră toată situaţia “un şantaj” şi spune că pentru moment nu există alte soluţii. Salprest Rampă a anunţat că de mâine se va închide rampa de gunoi, iar gunoaiele urmează să fie duse la Alba Iulia, ceea ce va presupune costuri mai mari pentru populaţie.

Comuna Feleacu continuă să ţină în şah autorităţile judeţene cu toate că a cerut şi obţinut de la  Consiliul Judeţean Cluj, ca în schimbul administrării terenului şi a obţinerii acordului pentru construirea unei rampe temporare de deşeuri, plata unei redevenţe pentru cele 60 de hectare unde urmează să fie construit viitorul Centru de Deşeuri.

Comuna Feleacu a cerut Consiliului Judeţean plata unei redevenţe de peste un milion de euro pentru cele 60 de hectare unde va fi construit Centrul de Deşeuri. Evaluarea făcută de Consiliul Judeţean Cluj arată, în schimb, o sumă mult mai mică. Problema este departe de a fi rezolvată, iar comuna Feleacu continuă să ţină în şah autorităţile judeţene prin refuzul de a-şi da acordul pentru construirea unei rampe temporare de deşeuri.


Rampa temporară de depozitare ar fi urmat să fie construită pe terenul viitorului Centru de Deşeuri, teren care are toate acordurile de mediu, de către RAADPP Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter