Actualitate

Studentă franceză de la UMF Cluj, găsită decedată

O studentă franceză de la UMF Cluj a fost găsită decedată vineri dimineața, în jurul orei 7:30, în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. Aceasta a căzut de la etajul patru al imobilului în care locuia.

Potrivit poliţiştilor clujeni accidentul a avut loc pe strada Observatorului din cartierul Zorilor. Tânăra, de origine franceză, a fost găsită decedată  după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc.

"Poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 7:30 cu privire la faptul că o studentă franceză a decedat după ce a căzut de la etajul patru al unui imobil situat pe strada Observatorului din cartierul Zorilor. Trupul neînsufleţit a tinerei a fost preluat de IML Cluj pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea decesului" a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.


Conform primelor informaţii, pe trupul tinerei nu au fost descoperite urme de violenţă. De asemenea, nici în apartament nu am fost găsite urme de intrare prin forţă, uşa locuinţei fiind închisă prin interior şi blocată.

Aceasta este cea de-a doua studentă franceză care a decedat, în Cluj-Napoca, de la începutul lunii. Marţi, 3 martie, o tânără de 24 de ani din Franța, care era studentă tot la UMF Cluj, a fost găsită spânzurată în apartamentul în care locuia în chirie.

abonare newsletter