Actualitate

Concurs de maşini telecomandate, realizate din LEGO

Cea mai mare expoziţie LEGO din România se află pentru a treia oară la Cluj-Napoca.

Expoziţia de Vară Brickenburg este, și în acest an, cea mai mare expoziție LEGO din România.  Ea se desfăşoară sub numele de Ethnologia Galactica, reunind lucrări şi colecţii ale fanilor LEGO din România şi din străinătate.

Expoziţia şi-a deschis porţile pentru public încă de miercuri, 28 mai, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca şi se va desfăşura până marţi, 3 iunie. Expoziţia poate fi vizitată între orele 11 şi 19.


Lucrarea vedetă care este expusă în premieră anul acesta, concepută şi realizată de Grigore Tomoioagă, membru al comunităţii Brickenburg, reprezintă o scenă amănunţită din viaţa cotidiană a satului maramuresean.

La fel ca în anii anteriori, vizitatorii au prilejul să admire lucrări de complexitate deosebită construite integral din elemente LEGO, acoperind o mulţime de teme de la viaţa reală la fantastic.


În plus, sâmbăta aceasta, începând cu orele 13.30, în curtea Muzeului Etnografic al Transilvaniei va avea loc un concurs Trial Truck la care vor participa maşini de teren telecomandate, realizate din piese LEGO, iar duminică, 1 iunie, în aceeaşi locaţie se va desfasura un concurs de viteză de construcţie care se adresează vizitatorilor expoziţiei cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani.

Preţul unui bilet este de 3 lei iar duminică, 1 iunie, copiii au acces gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter