Actualitate

UPDATE - Un bărbat a murit după ce a fost luat de viituri în judeţul Cluj

Pompierii din Huedin au intervenit în jurul orei 14.00 la un caz în satul Ciuleni, comuna Mărgău.

Foto arhiva Foto arhiva

UPDATE ORA 18.25

Reprezentanţii Prefecturii Cluj au declarat că bărbatul a fost luat de viitură în momentul în care se afla într-o anexă a gospodăriei. “Cauza acestui tragic eveniment l-a constituit acumularea masivă de apă scursă de pe versanţi, aceasta formând un puhoi ce a distrus totul în cale. La faţa locului s-a deplasat o comisie de specialitate condusă de către subprefectul judeţului Cluj, Mihnea Remus Iuoraş, iar printr-un Ordin al Prefectului va fi făcută o evaluare a pagubelor materiale din zona respectivă”, au precizat reprezentanţii Prefecturii.

UPDATE ORA 15.00

Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a declarat că persoana luată de viituri este un bărbat de 65 de ani care nu a supravieţuit deşi i s-au făcut manevre de resuscitare după ce a fost scos din apă.


Un localnic a anunţat pompierii prin numărul 112, în jurul orei 14.00. Acesta a spus că i s-a părut că a văzut o persoană care a fost luată de apă, iar în urma intervenţiei pompierilor într-adevăr au găsit persoana respectivă. Bărbatul a fos scos din apă la un cap de pod în centrul satului şi deşi echipele de prim ajutor au făcut manevre de resuscitare, victima nu a putut fi salvată.

Tot în jurul orei 14.00, pompierii clujeni au intervenit şi în satul Buteni, comuna Mărgău, la o gospodărie inundată. Până când aceştia au ajuns la faţa locului, apele s-au restras.


Andrei Biriş a subliniat că alte intervenţii nu au fost după inundaţii.

A fost luat de ape

O persoană din satul Ciuleni, comuna Mărgău a fost surprinsă de o viitură, în jurul orei 14.00. Pompierii din Huedin sunt la faţa locului şi încearcă să recupereze persoana respectivă.
Potrivit primelor informaţii, pompierii intervin cu o autospecială.
Vom reveni cu amănunte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter