Actualitate

FOTO - Poliţiştii clujeni caută doi bătrâni din Cluj dispăruţi de opt ani

Misiune grea pentru poliţiştii clujeni care caută de mai bine de opt ani un bărbat de 76 ani dispărut din comuna Unguraş, judeţul Cluj, şi o bătrână de 99 ani dispărută din muncipiul Cluj-Napoca din anul 2006.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că în vara anului 2005, Mate Laurenţiu, de 76 ani, a plecat în localitatea Batin din comuna Unguraş, de unde a dispărut în a doua decadă a lunii decembrie 2005.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, astenic, ten închis, faţă ovală şi de regulă nebărbierit, urechi mari departate, putin cocosat, are mersul legănat şi purta (indiferent unde mergea sau ce făcea) o botă în mână. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea la data dispariţei.


De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că la data de 3 octombrie 2006, Mintaş Maria, de 99 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute: înaltime circa 1,60-1,65 m, robustă, păr de culoare albă, lungime medie, pe buza inferioară are un neg de culoare neagră vizibil şi prezintă un mers greoi. La data dispariţiei era îmbrăcată cu rochie de culoare maro cu buline bej deschis, un jerseu negru de lână, batic negru de stofă pe cap şi pantofi negrii în picioare.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter