Actualitate

BAC 2013: Vezi ce PERLE au făcut elevii la proba de Limba şi Literatura Română

Deşi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, le-a cerut inspectorilor şcolari să transmită centrelor de corectare, să un mai dea jurnaliştilor, spre publicare, “perlele” elevilor care susţin în această perioadă bacalaureatul, acestea nu a putut însă împiedeca elevii să se laude, chiar ei, cu “pelele” pe care le-au făcut la proba scrisă de Limba şi Literatura Română.

În acest an, la proba scrisă de Limba şi Literatura Română, de la bacalaureat, subiectul trei a picat poezia iar perlene nu au întârziat să apară.

Astfel, un elev se lăuda, în curtea şcolii, că autorul poeziei “Plumb” este Tudor Arghezi şi nu George Bacovia.  „Eu am scris la trei “Plumb”, de Tudor Arghezi şi am insistat că e scrisă de Arghezi. De patru ori am repetat”, a spus elevul, la ieşirea din examen.   


Tot în curtea şcolii, alte două eleve discutau despre cum s-au descurcat la această probă, convinse că se vor reîntâlni în toamnă. "Ai scris subiectul trei? Ai scris? Du-te tu! Alta care a ştiut... numai noi, tu pisi tu, o să ne vedem în toamnă. Nu îţi fă probleme", a fost reacţia unei tinere potrivit PRO TV.

O altă tânără care a susţinut azi proba scrisă la limba română, la examenul de bacalureat, s-a declarat nemulţumită de modul în care materia i-a fost predată de către profesori."Tu ca şi profesor trebuie să ştii să îi predai la orice prost să înţeleagă. Uite că nu a înţeles orice prost ", a spus ea.

Etichete: perle bac
Ultimele Stiri
abonare newsletter