Actualitate

Unul dintre şoferii autocarului din Muntenegru a MURIT

Şoferul care se afla la volanul autocarului prăbuşit în Muntenegru şi care a decedat în urma accidentului este cel care era angajat al Poliţiei Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Decesul şoferului care conducea autocarul a fost anunţat, marţi, de adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru, care a mai spus că al doilea şofer este în stare gravă la Terapie Intensivă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marţi, că subofiţerul care lucra şi ca şofer pe autocarul prăbuşit în Muntenegru nu şi-a anunţat superiorii că părăseşte localitate şi ţara, aşa cum prevede legea, şi nici că are un alt loc de muncă.


"Din ce am discutat cu colegii mei, pentru că vreau să vă spun faptul că conducerea Poliţiei Capitalei a dispus Serviciului Control Intern verificări cu privire la aceste aspecte, s-a stabilit până în acest moment că poliţistul, colegul nostru, nu a anunţat, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, că părăseşte localitatea şi, bineînţeles, nici ţara", a declarat Niculae.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai arătat că, în urma verificărilor făcute de Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) Sector 2, s-a stabilit că poliţistul lucra din septembrie 2012 ca şofer la firma care a dus turiştii în Muntenegru. Potrivit lui Niculae, verificările au fost făcute de SIF Sector 2 întrucât societatea comercială respectivă are sediul social în sectorul 2.


Întrebat dacă Poliţia Capitalei ştia că subofiţerul avea un alt loc de muncă, Niculae a declarat că acesta "trebuia să anunţe că mai are o altă activitate pe lângă cea de poliţist", însă nu a făcut acest lucru.

Citeşte şi:


ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: "Autocarul groazei" era condus de un polițist

Ultimele Stiri
abonare newsletter