Actualitate

REPORTAJ INCOGNITO. Pasager de ocazie în autobuzul groazei, de la Cluj, la Telciu, amestecat printre călători de nevoie! Cum să (nu) îţi păstrezi buna dispoziţie până la DESTINAȚIA FINALĂ - GALERIE FOTO

Foamea de bani a șoferilor transformă autobuzele de călători în capcane mortale. Pentru un bacșiș și un „bilet în plus”, șoferii înghesuie pasageri peste limita legală și transportă colete care ar putea conține oricând o bombă. Garantează pentru ele "Polițistu'!"!

Actualitate

FOTO: Două femei au spart geamul unui autobuz, după ce şoferul a evitat un pieton care traversa neregulamentar

O traversare neregulamentară pe strada Memorandumului s-a soldat cu rănirea a două persoane şi cu pagube materiale pentru RATUC. Două femei, o bătrână şi o tânără, au fost proiectate în geamul unui autobuz CORA pe care l-au spart, după ce şoferul a evitat în ultimul moment o femeie care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.


Actualitate

Unul dintre şoferii autocarului din Muntenegru a MURIT

Şoferul care se afla la volanul autocarului prăbuşit în Muntenegru şi care a decedat în urma accidentului este cel care era angajat al Poliţiei Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Ministerul Afacerilor Interne.
abonare newsletter
banners