Actualitate

Accident grav de circulație pe Autostrada A3, în urma impactului dintre un camion și un autoturism. Un bărbat a murit.

Un bărbat a murit în urma unui grav accident de circulație pe Autostrada Transilvania.

Accident mortal pe Autostrada A3/Foto: ISU Cluj Accident mortal pe Autostrada A3/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Turda au intervenit la un grav accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona km 30.

 


La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate. 

„În cel din urmă se afla un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, informează ISU Cluj. Pompierii au acționat pentru extragerea corpului acestuia.


„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost extras de către pompieri, iar apoi a fost declarat decedat de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean sosit la locul accidentului”, potrivit sursei citate. 

Din primele cercetări derulate la fața locului a rezultat că, un bărbat, 35 de ani, din județul Gorj, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa.


„Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani.

Conducătorul autoutilitarei, de 27 de ani, din Turda, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează IPJ Cluj. 


Traficul pe sensul Câmpia Turzii-Turda s-a desfășurat cu dificultate. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, în urma accidentului rutier din zona localității Câmpia Turzii, județul Cluj, circulația a fost oprită temporar pe prima bandă pe sensul Câmpia Turzii către Gilău. După ora 15.00, circulația rutieră a fost reluată în condiții normale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între un TIR și o mașină pe A3. UPDATE: Un bărbat a murit. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter