Actualitate

Surparea străzii Uliului. Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria Cluj-Napoca, trage un semnal de alarmă: „Neglijență criminală”

Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria Cluj-Napoca, a criticat în termeni duri administrația clujeană pentru dezastrul de pe strada Uliului.

Sabin Sărmaș, candidatul independent pentru Primăria Cluj-Napoca, a criticat în termeni duri administrația clujeană pentru dezastrul de pe strada Uliului. Sursă foto: captura ecran/TikTok Sabin Sărmaș, candidatul independent pentru Primăria Cluj-Napoca, a criticat în termeni duri administrația clujeană pentru dezastrul de pe strada Uliului. Sursă foto: captura ecran/TikTok

 

 


Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria Cluj-Napoca, a criticat în termeni duri administrația clujeană pentru dezastrul de pe strada Uliului.

Deputatul clujean a precizat pentru monitorulcj.ro că oamenii din zonă sunt izolați, iar situația se agravează. 


Neglijență criminală. Drumul s-a crăpat prima dată pentru că s-a pus asfalt absolut ridicol și apoi s-a dus la vale de tot. Dacă vineri noapte ar fi plouat, puteam asista la un dezastru de proporții, în timp ce Emil Boc e la Bruxelles, la Comitetul Regiunilor, și vorbește despre inteligența artificială, în timp ce noi, aici, suferim puternic din lipsa inteligenței naturale”, a declarat Sabin Sărmaș. 

Vineri seară, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind închis pe strada afectată. La fața locului a fost prezent Sabin Sărmaș, care a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru administrația clujeană. 


La strada Uliului, dincolo de închiderea circulației, problema este ca mașinile unora dintre riverani au rămas dincolo de surpare și nu le mai pot scoate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. A fost închis accesul auto.

Ultimele Stiri
abonare newsletter