Politică

Sabin Sărmaș: „Rezolvarea problemelor traficului din centru se află, de fapt, în afara centrului” (P)

Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie 2024. Foto: echipa de campanie Sabin Sărmaș
„În toate studiile despre calitatea vieții în Cluj-Napoca, problema cea mai mare a orașului este considerată cea a traficului. Iar rezolvarea problemelor traficului din centru se află, de fapt, în afara centrului”, spune Sabin Sărmaș, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, propunând în acest sens și o serie de soluții cu aplicare rapidă.


Administrație

Serviciile integrate, soluția lui Sabin Sărmaș pentru o comunitate clujeană mai prosperă (P)

-
Crearea unui sistem integrat de acces la servicii medicale bazat pe un parteneriat public-privat și promovarea educației continue și a formării profesionale – sunt două dintre prioritățile lui Sabin Sărmaș, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, pentru dezvoltarea unei comunități sănătoase, sigure și prospere pentru toți locuitorii orașului.


Politică

Sabin Sărmaș propune cinci soluții pentru reducerea prețurilor din piața imobiliară clujeană (P)

Sabin Sărmaș, candidatul clujenilor invizibili pentru administrația Emil Boc/ / Foto: echipa de campanie Sabin Sărmaș
„Planul meu de guvernare include mai multe inițiative pentru a aborda problema bulei imobiliare inflaționiste și a costurilor ridicate ale vieții în Cluj. Mă concentrez pe dezvoltarea economică incluzivă, care să ofere locuri de muncă și oportunități pentru toți locuitorii, și pe promovarea unui mediu de afaceri prosper și inovativ”, spune Sabin Sărmaș, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca.


abonare newsletter
banners