Actualitate

Vreme rece în weekend și posibile ninsori. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, pentru sâmbătă, 9 decembrie. În majoritatea regiunilor din țară sunt posibile precipitații, iar în unele zone sunt prognozate ninsori.

Vremea în weekend la Cluj/Foto: monitorulcj.ro Vremea în weekend la Cluj/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Sâmbătă, 9 decembrie 2023, potrivit meteorologilor, va ploua în majoritatea regiunilor din țară, iar în unele zone este posibil să ningă.

 


Dimineața și mai ales noaptea, localitățile vor fi afectate de ceață, iar în anumite zone pot apărea precipitații slabe mixte și condiții de polei.

Temperaturile maxime se vor situa între -2 și 7 grade Celsius, în timp ce cele minime vor oscila între -9 și 0 grade Celsius.


Vremea rămâne rece în centru și în nord-est, iar maximele pleacă de la minus 2 grade în jumătatea nordică a Moldovei și ajung la 7 grade în sudul Banatului.

Transilvania va fi caracterizată de o atmosferă închisă, iar după prânz vor fi cel mult 3 grade Celsius.


La munte, cerul va fi variabil, însă în restul zonelor cerul va fi acoperit de nori.

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -4 grade Celsius. Duminică, maxima zilei va indica 2 grade Celsius, iar în prima parte a săptămânii viitoare temperaturile vor urca până la 8 grade Celsius, urmând să revină treptat la normalul perioadei din acest an. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo pe luna decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou?

abonare newsletter