Actualitate

Ocazie inedită. Peste 200 de copii au experimentat pe propria piele viața de aviator, la Aeroportul Cluj!

Câteva zeci de elevi, dar și studenți ai UBB au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și și-au putut trăi, pentru câteva momente, visul de a deveni comandant de aeronavă.

Peste 200 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în cadrul programului „Săptămâna Altfel”. FOTO: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj/ Facebook Peste 200 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în cadrul programului „Săptămâna Altfel”. FOTO: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj/ Facebook

 

 


Peste 200 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în cadrul programului „Săptămâna Altfel”. Printre vizitatori s-au numărat și studenții Facultății de Geografie a Universității „Babeș-Bolyai”. 

 


Peste 200 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. FOTO: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj/ Facebook

Pasionații de aeronautică au putut lua contact cu lumea aviației, au urmărit aterizările și decolările avioanelor și au cunoscut piloți și echipaje de bord, având astfel ocazia de a trăi, pentru câteva momente, visul de a deveni aviator, în cabina de pilotaj a avioanelor de pe Aeroportul Cluj.

„Tururi de vizitare în cadrul programului «Săptămâna Altfel» la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Peste 200 de copii au făcut cunoștință cu lumea fascinantă a aviației, urmărind de aproape aterizările și decolările avioanelor. Cu toții au trăit emoția întâlnirii cu piloți și echipaje de bord și pentru câteva momente, visul de a deveni comandant de aeronavă a devenit realitate. Printre vizitatori s-au numărat și studenții Facultății de Geografie a Universității «Babeș-Bolyai», care au primit informații referitoare la proiectele de modernizare și extindere ale aeroportului, aflate în derulare”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.


Peste 200 de elevi au vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. FOTO: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj/ Facebook

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, este al doilea aeroport al ţării și primul aeroport regional din România.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aeroportul Cluj ajunge pentru prima dată în istorie la 3 milioane de pasageri, în 2023!

Ultimele Stiri
abonare newsletter