Actualitate

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Vindeau droguri de mare risc în mai multe județe din țară

Trei bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc în Cluj-Napoca și alte județe din țară.

Captură DIICOT Cluj, în urma perchezițiilor la traficanții de droguri/Foto: IPJ Cluj Captură DIICOT Cluj, în urma perchezițiilor la traficanții de droguri/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj au documentat activitatea infracțională a 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

 


„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie – noiembrie 2023, doi dintre bănuiți ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (MDMA, amfetamină, 3-CMC), către consumatori din județele Cluj, Mureș și Suceava”, informează, vineri, IPJ Cluj. 

De asemenea, în luna octombrie 2023, ar fi comercializat (două acte materiale) pentru 11.000 de lei,  303  comprimate ecstasy şi aproximativ 50 de grame de substanță conținând amfetamină şi cofeină (droguri de mare risc). 


Captură DIICOT Cluj, în urma perchezițiilor la traficanții de droguri/Foto: IPJ Cluj

„Cu privire la cel de-al treilea bănuit, s-a reținut că, împreună cu primul, la data de 9 noiembrie 2023, ar fi deținut și transportat peste 1 kilogram de canabis și 100 de comprimate ecstasy, destinate comercializării, pentru 23.000 de lei, fiind prinși în flagrant delict în municipiul Cluj-Napoca”, arată sursa citată. 

Ulterior, au fost puse în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în județul Mureș, la locuințele bănuiților, fiind descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cristal (3-CMC), 120 de grame de substanță care conține amfetamină și cofeină, 203 comprimate ecstasy, 377 de grame rezină de canabis,  200 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.


Vineri, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea celor 3 bănuiți, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții DIICOT Cluj la un traficant de droguri. Bărbat reținut pentru comercializarea substanțelor pesihoactive

Ultimele Stiri
abonare newsletter