Actualitate

Percheziții DIICOT Cluj la un traficant de droguri. Bărbat reținut pentru comercializarea substanțelor pesihoactive

Traficant de droguri, reținut de DIICOT Cluj, în urma unor percheziții domiciliare.

Percheziții DIICOT Cluj. Traficant de droguri, reținut/Foto: Poliția Română Percheziții DIICOT Cluj. Traficant de droguri, reținut/Foto: Poliția Română

 

 


Joi, procurorii DIICOT Cluj au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană bănuită de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

                   


Potrivit cercetărilor,  în perioada februarie 2023 – septembrie 2023, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat, fără să fi deținut autorizație de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, ar fi efectuat operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

„Astfel, în mai multe rânduri, ar fi comercializat și distribuit, cu titlu gratuit, mai multe doze de substanțe psihoactive, iar, în luna septembrie 2023, ar fi deținut și transportat, în vederea comercializării, 100 de grame de substanță cristalină, cu efect psihoactiv (2-MMC)”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


Ulterior, pentru a se sustrage urmăririi penale, bănuitul ar fi părăsit pentru o perioadă teritoriul național, fiind depistat joi, moment în care a fost efectuată și o percheziție domiciliară la locuința sa.

„În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe obiecte purtătoare de urme de substanță, telefoane mobile, o sumă de bani, precum și alte mijloace de probă”, arată sursa citată. 


Joi, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri din Cluj, reținut de polițiști. Anul trecut a fost prins drogat la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter