Actualitate

Vântul puternic a creat probleme în Ciucea și Muntele Băișorii. Un stâlp de electricitate a distrus acoperișul unei case - FOTO

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare cod portocaliu de vânt puternic în zona montană a judeţului Cluj. Vântul a creat probleme în Ciucea și Muntele Băișorii.

Stâlp de electricitate, căzut pe o casă în localitatea Ciucea/ Foto: ISU Cluj Stâlp de electricitate, căzut pe o casă în localitatea Ciucea/ Foto: ISU Cluj

 

 


Zona de munte din județul Cluj s-a aflat vineri seară, 28 octombrie, sub avertizare cod portocaliu de vânt puternic.

 


Potrivit ISU Cluj, un stâlp de electricitate a căzut peste acoperișul unei case.

De asemenea, sâmbătă dimineața, pompierii au fost chemați să ajute în localitatea Muntele Băișorii unde un copac a căzut peste o casă.


„În urma avertizării meteorologice COD Portocaliu de vânt puternic, valabilă noaptea trecută în zona de munte a județului Cluj, pompierii au primit două solicitări din localitățile Ciucea și Muntele Băișorii.

Astfel, în jurul orei 8:00, o autospecială de la Detașamentul Huedin s-a deplasat în localitatea Ciucea, pentru degajarea unui stâlp de electricitate, căzut pe o casă. Misiunea s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță, pompierii fiind sprijiniți de un echipaj de la Electrica. Din fericire, în urma evenimentului s-au înregistrat doar pagube materiale, și anume 2 mp din acoperișul casei afectați.


În aceste momente, pompierii de la Detașamentul Turda desfășoară o misiune similară în localitatea Muntele Băișorii, unde un arbore a căzut peste o casă. La fața locului acționează Garda de Intervenție Băișoara. Din fericire, nici în acest caz nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Cluj. Acoperișul unui bloc a căzut peste patru mașini, în Gherla. VIDEO

A lăsat prăpăd în urma sa: Un bărbat a spart păcănelele dintr-o sală de jocuri din Huedin

abonare newsletter