Actualitate

A lăsat prăpăd în urma sa: Un bărbat a spart păcănelele dintr-o sală de jocuri din Huedin

Un pasionat al jocurilor de noroc a spart aparatele dintr-o sală de jocuri din Huedin. În urma unei crize făcute la nervi, acesta a făcut păcănelele țăndări, cauzând un prejudiciu de mii de lei.

Un bărbat a spart păcănelele dintr o sală de jocuri/ Foto: Depositphotos.com Un bărbat a spart păcănelele dintr o sală de jocuri/ Foto: Depositphotos.com

 

 


La începutul acestei săptămâni, în interiorul unei săli de jocuri de noroc din Huedin, un bărbat în vârstă de 54 de ani ar fi deteriorat în mod intenționat componentele unui aparat, cauzând un prejudiciu evaluat la peste zece mii de lei. Oamenii legii l-au reținut, iar acum acesta se află sub control judiciar.

 


Miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de distrugere. În cauză prejudiciul a fost evaluat la 15.000 de lei.

Cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 22 noiembrie, marți, când a fost reclamat faptul că la data de 21 noeimbrie, luni, în jurul orelor 21:35, în interiorul unei săli de jocuri de noroc situată în orașul Huedin, un bărbat ar fi deteriorat în mod intenționat componentele unui aparat, cauzând un prejudiciu evaluat la 15.000 de lei, informează reprezentanții Inspectoratuilui Județean de Poliție Cluj.


În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, pentru dispunerea unei măsuri preventive, față de acesta a fost dispus controlul judiciar pentru 60 de zile.

Miercuri, Clujul a fost marcat de o serie de percheziții realizate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente. 


Perchezițiile au vizat sălile de jocuri de noroc și locuințele unor suspecți, într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere.

La nivel național, acțiunea a totalizat 123 de percheziții. 


În cauză s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și favorizare a făptuitorului.

sursa foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la Cluj la persoane bănuite de șantaj. Metoda prin care membrii lumii interlope preluau controlul asupra sălilor de jocuri - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter