Actualitate

Bărbat, reținut de polițiști după „ploaia de pumni” de la meciul de juniori CFR – „U” Cluj

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiști în urma unei bătăi iscate la meciul de fotbal dintre CFR și „U” la juniori.

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiști în urma unei bătăi iscate la meciul de fotbal dintre CFR și „U” la juniori/ Foto: captură ecran Ultras România 1918 - Facebook Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiști în urma unei bătăi iscate la meciul de fotbal dintre CFR și „U” la juniori/ Foto: captură ecran Ultras România 1918 - Facebook

 

 


În timpul partidei din CFR U16 și „U” Cluj U16, un grup de suporteri ai celor de la „U” s-au dus la tribuna în care se aflau susținătorii celor de la CFR Cluj și au început să îi lovească cu pumnii pe rivali.

 


Potrivit polițiștilor, vineri, 27 octombrie, a fost reținut un bărbat.

„La data de 27 octombrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție Cluj Napoca au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.
În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice cu privire la alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
Din cercetări a reieșit faptul că aceștia s-ar fi deplasat la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, la o baza sportivă din municipiul Cluj-Napoca, unde se desfășura un meci de fotbal între două echipe de juniori.
Intrând în tribune, ar fi manifestat un comportament agresiv și au adresat expresii jignitoare spectatorilor. În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă judecătoria Cluj Napoca, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului, precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj îi cheamă gratuit pe elevi la meciul contra echipei Farul Constanța. 1.500 de locuri sunt disponibile.

A murit Nea Sandu, care și-a dedicat viața clubului CFR Cluj! „Jucător, conducător, antrenor, prieten! Vei fi mereu alături de noi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter