Social

A murit Nea Sandu, care și-a dedicat viața clubului CFR Cluj! „Jucător, conducător, antrenor, prieten! Vei fi mereu alături de noi”

Doliu în CFR Cluj. A murit Alexandru Matei, cunoscut și ca Nea Sandu sau „Ferguson”, cel mai longeviv oficial al clubului de fotbal clujean.

A murit Nea Sandu de la CFR Cluj / Foto: CFR Cluj - Facebook A murit Nea Sandu de la CFR Cluj / Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Reprezentanții clubului de fotbal CFR Cluj au anunțat că a murit Alexandru Matei, o figură emblematică a feroviarilor, pe care apropiații îl numeau „Nea Sandu”.

Pe parcursul timpului, Nea Sandu a fost atât jucător, cât și antrenor și conducător în echipa CFR Cluj. Nu în cele din urmă, reprezentanții clubului l-au numit și un „prieten”, pentru care echipa va rămâne veșnic recunoscătoare:


„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a celui ce ne-a fost jucător, conducător, pentru o scurtă perioadă antrenor - dar, înainte de toate, prieten -, Alexandru Matei, sau simplu: Nea Sandu! Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru și, indiferent de rolul pe care l-a avut, l-a dus la îndeplinire cu devotament și multă dăruire. Pentru asta noi, toți cei din familia CFRistă, îi vom fi veșnic recunoscători! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Sandule! Vei rămâne mereu alături de noi!”, au transmis reprezentanții clubului CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter