Actualitate

Doliu la un liceu din Dej. Femeia ucisă în accidentul de la Gherla era profesoară de chimie: „A slujit o întreagă viață școlii”

Femeia care a murit, sâmbătă, în accidentul de la ieșirea din Gherla, alături de soțul ei, era profesoară de chimie la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej.

Imagini de la accidentul mortal de la ieșire din Gherla, de sâmbătă noaptea, 21 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj Imagini de la accidentul mortal de la ieșire din Gherla, de sâmbătă noaptea, 21 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj

 

 


Victima șoferului băut și posibil drogat este o profesoară din Dej și soțul ei! Eniko și Sandor Grobois, cei doi soți din Dej care au murit sâmbătă seara, după ce un șofer teribilist de 24 de ani din Gherla, beat și drogat.

 


Femeia era de 40 de ani profesoară de chimie la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej.

CITEȘTE ȘI:
UPDATE: Accident mortal lângă Gherla! O femeie și un bărbat AU MURIT, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori

Conducerea liceului a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de condoleanțe.


„Suntem triști. Foarte triști! OMUL care a slujit o întreagă viață școlii și liceului nostru nu mai este printre noi. A pășit pentru prima dată pe porțile școlii noastre, ca dascăl, acum 40 de ani și de atunci nu a mai plecat nici măcar pentru o zi. Până aseară, când și-a luat «La revedere!» de la noi pentru totdeauna... A plecat la cer alături de soțul ei drag. Vrând să rămână nedespărțiți, așa cum îi știam și noi de-o viață. Drum lin spre cer, Doamna Eniko Grobois!”, au transmis reprezentanții liceului.

Șoferul care a provocat accidentul era BEAT și posibil DROGAT

Șoferul care a cauzat accidentul mortal de la ieșire din Gherla, sâmbătă seara, a făcut o depășire ilegală în timp ce se afla sub influența alcoolului și, posibil, a drogurilor.


Potrivit informațiilor transmise de IPJ Cluj, în jurul orei 21:00, un tânăr de 24 de ani care circula cu mașina în direcția municipiului Dej s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o mașină care circula în aceeași direcție de mers, condusă de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

„În urma accidentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, o femeie de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora. Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, potrivit polițiștilor.


Duminică, 22 octombrie, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă  de 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Weekend negru pe șoselele din județul Cluj. Trei morți și șapte victime în spital, în urma accidentelor rutiere grave

Accident la ieșire din Gilău. Șofer de motociclu din Cluj-Napoca, în stare gravă. A fost intubat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter