Actualitate

Hoți de mici! Doi adolescenți din Turda au furat o motocicletă și au dat o spargere într-un magazin

Doi adolescenți din municipiul Turda au fost reținuți de polițiști. Cei doi ar fi furat o motocicletă și în aceeași zi au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin.

Minorul de 15 ani a condus cu motocicleta furată prin Turda/ Foto: pixabay.com Minorul de 15 ani a condus cu motocicleta furată prin Turda/ Foto: pixabay.com

 

 


Doi adolescenți din municipiul Turda au fost reținuți de polițiști după ce ar fi furat o motocicletă și în aceeași zi au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin.

 


Minorii au fost puși sub control judiciar timp de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI:
Unii clujeni parcă-i îndeamnă pe hoți să le fure din mașini! Poliție: „Genți de lux și alte bunuri, lăsate la vedere”

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore doi minori, de 15 și 17 ani, din municipiul Turda, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, respectiv complicitate la infracțiunea de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.
Astfel, la data de 27 august a.c., în jurul orei 02.50, cei doi tineri ar fi sustras o motocicletă aflată parcată pe stradă, pe care, cu ajutorul unui moped, ar fi tractat-o într-o altă zonă din municipiul Turda.
Ulterior, la aceeași dată, tânărul de 15 ani ar fi condus motocicleta în municipiul Turda.
De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-o societate comercială.
Motocicleta a fost recuperată și restituită proprietarului. La data de 18 septembrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, iar în baza probatoriului administrat au emis o ordonanță de reținere pe numele celor doi.
La expirarea măsurii, aceștia au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Hoți de mici. Doi minori din Cluj-Napoca, reținuți după ce au spart o mașină și furat două telefoane

Tânăr din Florești, reținut pentru că a furat din două blocuri în construcție. FOTO

abonare newsletter